ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο καλύτερος Βιγιαφάνιες που έχουμε δει

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες διανύει περίοδο εξαιρετικής κατάστασης και το επιβεβαίωσε και στη χθεσινή νικηφόρα αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο καλύτερος Βιγιαφάνιες που έχουμε δει

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες διανύει περίοδο εξαιρετικής κατάστασης και το επιβεβαίωσε και στη χθεσινή νικηφόρα αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο Αργεντινός άσος είναι σε κάθε ματς από τις 22 Νοεμβρίου (διπλό επί της Λαμίας) και μετά, αν όχι ο κορυφαίος, στους κορυφαίους του τριφυλλιού. Ξεδιπλώνει όλη του την ποιότητα στη μεσαία γραμμή, βγάζει ενέργεια και πάθος στο παιχνίδι του και καθοδηγεί την ομάδα σε νικηφόρα αποτελέσματα. Μετά το μέτριό του ξεκίνημα, ο “Βίγια” κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και… καπάρωσε θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας απολύτως δικαιολογημένα.

Στο χθεσινό 2-0 του Παναθηναϊκού επί του Άρη, ο Αργεντινός ήταν ο μαέστρος της ομάδας στη μεσαία γραμμή, με εξαιρετική εμφάνιση. Συνολικά, είχε 71//99 επιτυχημένες ενέργειες, ένα ποσοστό δηλαδή της τάξεως του 72%. Πέρασε 52 από τις 59 πάσες που έκανε, είχε 2/3 μακρινές μεταβιβάσεις, ενώ κέρδισε τις 18 από τις 30 μονομαχίες που είχε στη μεσαία γραμμή. Το 60% δηλαδή των… μαχών του κέντρου ήταν υπέρ του Βιγιαφάνιες. Από δικά του πόδια άρχισε η φάση του πρώτου γκολ, όταν με ωραία διαγώνια μπαλιά ελευθέρωσε στον Χουάνκαρ για να βγει η σέντρα του Ισπανού και να σκοράρει ο Παλάσιος.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.891 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αργεντινός είχε πολλά τρεξίματα, δυναμικά μαρκαρίσματα με τάκλιν, έβγαζε ενέργεια και διάθεση στο παιχνίδι του και αποτέλεσε τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας χθες για μια ακόμη φορά. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αυτός ο Βιγιαφάνιες που βλέπουμε εδώ και 1,5 μήνα είναι ο καλύτερος που έχουμε δει ποτέ. Τουλάχιστον σε διάρκεια. Καλύτερος και από τον ποδοσφαιριστή της πρώτης θητείας στο τριφύλλι, που ομολογουμένως είχε καλές παρουσίες. Δεν είναι εύκολο για συνεχόμενα ματς να βγάζεις τόσο καλή εικόνα. Ο “Βίγια” το κάνει το τελευταίο διάστημα και άπαντες ελπίζουν σε ανάλογη συνέχεια από έναν ποδοσφαιριστή που δείχνει… δαιμονισμένος!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...