ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παλάσιος και Αϊτόρ εξελίσσονται σε πρωταγωνιστές (vids)

Ο Παναθηναϊκός είχε ανάγκη από σπουδαία πράγματα από τους εξτρέμ του.

Παλάσιος και Αϊτόρ εξελίσσονται σε πρωταγωνιστές (vids)

Ο Παναθηναϊκός είχε ανάγκη από σπουδαία πράγματα από τους εξτρέμ του.

Το τελευταίο διάστημα, δυο από τους ποδοσφαιριστές που κάνουν πολύ καλές εμφανίσεις είναι οι Παλάσιος και Αϊτόρ. Οι δυο εξτρέμ τους τριφυλλιού βρίσκονται, ταυτόχρονα με την ομάδα, σε ανοδική πορεία και αυτό φαίνεται στο χορτάρι. Και χθες, οι δυο τους ήταν στους κορυφαίους του αγώνα και φυσικά καθοριστικοί.

Ο Αργεντινός άσος, μετά το μέτριο ξεκίνημα, δείχνει να έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και δείχνει το πραγματικό του καλό πρόσωπο. Χθες, ήταν εντυπωσιακός. Σημείωσε το πρώτο γκολ, είχε μια μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για δεύτερο τέρμα. Μοίρασε την ασίστ για το 2-0, ενώ είχε προηγηθεί εξαιρετική και πανέξυπνη ενέργεια από τον ίδιο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.147 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτρεχε συνεχώς, είτε αγωνιζόμενος δεξιά, είτε αριστερά, ενώ παραλίγο να σημειώσει ένα ωραίο γκολ λίγο πριν από το τέλος, όταν… όργωσε την πλευρά, έφτασε έξω από την περιοχή, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από αριστερό “παραθυράκι”.

Σε ό, τι έχει να κάνει με τον Αϊτόρ, παρουσιάζεται μεταμορφωμένος προς το καλύτερο και δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη του καλοκαιριού. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον έχει κερδίσει και ο Ισπανός αρπάζει την ευκαιρία. Βγάζει αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του και χθες ήταν καθοριστικός.

Είχε το γκολ για το 2-0. Έβγαλε την ασίστ με… χάιδεμα της μπάλας για το 1-0 στον Παλάσιος, είχε μια φανταστική σέντρα – σουτ για να αναγκάσει τον Κουέστα σε εντυπωσιακή εμφάνιση, ενώ σκόραρε το δεύτερο τέρμα. Ηταν μέσα σε πολλές φάσεις, αναστάτωσε τους αντιπάλους αμυντικούς και βγάζει διαρκώς μια εικόνα σαν να… μιλάμε για νέα μεταγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.