ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αϊτόρ και Βιγιαφάνιες έχουν ανέβει επίπεδο και αυτό οφείλεται στον Γιοβάνοβιτς (vids)

Αϊτόρ και Βιγιαφάνιες έχουν ανεβάσει κατά κόρον την απόδοσή τους και αυτό πιστώνεται κατά μεγάλο βαθμό στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αϊτόρ και Βιγιαφάνιες έχουν ανέβει επίπεδο και αυτό οφείλεται στον Γιοβάνοβιτς (vids)

Ποιος θα το πίστευε ένα χρόνο πριν αν του έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει ως πρωταγωνιστές σε συνεχόμενα ματς τους Αϊτόρ και Βιγιαφάνιες; Η απάντηση είναι σχεδόν κανείς. Και αν για τον Βιγιαφάνιες υπήρχαν έστω και λίγοι λόγω του πρώτου περάσματος του, για τον Αϊτόρ δεν θα το πίστευε κανείς.

Οι δύο αυτοί παίκτες είναι πραγματικά εντελώς διαφορετικοί φέτος. Ο Βιγιαφάνιες εδώ και σχεδόν δέκα παιχνίδια αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή του Παναθηναϊκού. Είναι πραγματικά παντού στο γήπεδο και δίνει λύσεις τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Η μπάλα περνάει σχεδόν σε κάθε επίθεση από τα πόδια του, ενώ στο αμυντικό κομμάτι ουκ ολίγες φορές έχει ανακόψει τις επιθέσεις των αντιπάλων.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.585 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο «Βίγια» πραγματοποιεί συνεχόμενες ηγετικές εμφανίσεις και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι δίνει τα πάντα για την ομάδα. Όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με τις περσινές του εμφανίσεις. Την τρέχουσα σεζόν «καταπίνει» πολλά χιλιόμετρα, ενώ δημιουργεί και πολλές φάσες στην αντίπαλη εστία, με τις κάθετες ή τις παράλληλες μπαλιές που δίνει στους συμπαίκτες του.

Ωριμος, ουσιαστικός και ικανός να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στις επιτυχίες. Φυσικά, για να βγουν οριστικά συμπεράσματα θα πρέπει να συνεχίσει να αποδίδει εξίσου καλά με τώρα.

Στον αντίποδα είναι ο Αϊτόρ. Ο Ισπανός εξτρέμ την περσινή σεζόν δεν μπόρεσε να αποδώσει τα όσα αναμένονταν από αυτόν. Μάλιστα το καλοκαίρι ψάχτηκε για να αποχωρήσει, κάτι που τελικά δεν έγινε. Από το ματς με τον Παναιτωλικό και μετά έχει πάρει φανέλα βασικού και είναι από τους κορυφαίους παίκτες του τριφυλλιού.

Φέτος μετράει 10 εμφανίσεις με τα πράσινα και έχει πετύχει 1 γκολ ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ. Ωστόσο η προσφορά του στον αγωνιστικό χώρο είναι ακόμα μεγαλύτερη. Δημιουργεί συνεχώς κινδύνους στις αντίπαλες ομάδες, ενώ από τα πόδια του έχουν ξεκινήσει σημαντικά γκολ για το τριφύλλι.

Στην ίδια κατηγορία φυσικά ανήκει και ο Φακούντο Σάντσες, ο οποίος στα τελευταία τρία ματς που έχει παίξει είναι εκ από τους καλύτερους. Φυσικά, για να βγουν οριστικά συμπεράσματα για τον Αργεντινό θα πρέπει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει καταφέρει να πάρει το 100% από τους παίκτες αυτούς και γι΄ αυτό πιστώνεται την αλλαγή αυτή. Τους έχει κερδίσει με την συμπεριφορά του σε αντίθεση φυσικά με τον Μπόλονι. Ο Σέρβος είναι δίκαιος και αυτό το παραδέχονται όλοι στο Κορωπί. Ο προπονητής του τριφυλλιού έχει δώσει ξεκάθαρους ρόλους και οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του και αυτοί τον δικαιώνουν!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.