ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Γιόβιτς έρχεται έχοντας κίνητρο και δίψα

Η απόκτηση του Στέφαν Γιόβιτς από τον Παναθηναϊκό είναι ένα ρίσκο που σωστά πάρθηκε από τους πράσινους.

Ο Γιόβιτς έρχεται έχοντας κίνητρο και δίψα

Η απόκτηση του Στέφαν Γιόβιτς από τον Παναθηναϊκό είναι ένα ρίσκο που σωστά πάρθηκε από τους πράσινους.

Η λέξη “ρίσκο” πηγαίνει στα ερωτηματικά που υπάρχουν για την αγωνιστική του κατάσταση. Ο Σέρβος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στα τέλη Ιουνίου όταν και τραυματίστηκε στο προολυμπιακό τουρνουά του Βελιγραδίου, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε παίξει τελευταία φορά στις 21 Ιανουαρίου με τη φανέλα της Χίμκι και μάλιστα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στις 12 Φεβρουαρίου έπαιξε κόντρα στην Αστάνα για τη VTB LEAGUE.

Ο Γιόβιτς είναι ένας εξαιρετικός πλέιμεικερ που ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς. Το ζητούμενο, λοιπόν, είναι να δούμε πως θα παρουσιαστεί και αν έχει αφήσει πίσω του τα προβλήματα. Ο ίδιος προπονείται εδώ και ένα μήνα δίχως προβλήματα, τονίζει συνεχώς ότι είναι καλά και έχει κίνητρο για να παίξει και πάλι και να αποδείξει την αξία του.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.930 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν ο Γιόβιτς είναι καλά, τότε μόνο κερδισμένος θα βγει ο Παναθηναϊκός. Κι αυτό διότι θα βάλει, επιτέλους, στο ρόστερ του έναν κανονικό πλέιμεικερ, για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του Νικ Καλάθη. Ο Σέρβος μπορεί να δημιουργήσει και φυσικά να οργανώσει την επίθεση των πράσινων. Έχει 4,4 ασίστ μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, ενώ είχε κάει ρεκόρ με 19 σε ματς απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Επίσης, ο Γιόβιτς έχει ένα ακόμα στοιχείο που δε διαθέτουν οι υπόλοιποι γκαρντ του τριφυλλιού. Υψος! Είναι 1,98 και αυτό από μόνο του επιβεβαιώνει το παραπάνω. Μπορεί να προσφέρει πολλά στην περιφερειακή άμυνα, ακόμα και στα ριμπάουντ.

Επίσης, με τον Γιόβιτς η ομάδα θα προσθέσει ποιότητα στην περιφέρειά της. Ο έμπειρος γκαρντ έχει… μπόλικη από αυτήν και μπορεί μαζί με τον Νέντοβιτς, αλλά και τους υπόλοιπους να κάνουν σημαντικά πράγματα στα γκαρντ.

Ο Σέρβος έρχεται στην ομάδα έχοντας κίνητρο και δίψα. Θέλει να αποδείξει πράγματα. Να φωνάξει “παρών”, να στείλει μήνυμα ότι είναι εδώ και παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Αυτό είναι σημαντικό, διότι αν τα καταφέρει, τότε θα ανεβάσει κατά πολύ την πράσινη περιφέρεια και συνολικά τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...