ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Σκοράρουν στο “Urritxe”

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Σκοράρουν στο “Urritxe”

Επιστροφή στην κανονικότητα ξεκινάει στο κουπόνι της Παρασκευής (07/01) μετά την περίοδο των γιορτών, με περισσότερα παιχνίδια στο πρόγραμμα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες.Το Betarades.gr έκανε την έρευνά του και εντόπισε την επιλογή στην οποία αξίζει να ποντάρετε σήμερα. Το στοιχηματικό μας ταξίδι θα μας πάει στην Ισπανία αυτή τη φορά. Να θυμάστε πως στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε και δυνατά προγνωστικά για στοίχημα μπάσκετ. Προχωράμε στη σημερινή μας ανάλυση παρακάτω.

Στις 22:00, η Αμορεμπιέτα φιλοξενεί στο “Urritxe” την Τενερίφη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Β’ Ισπανίας.

Έφεση στις ισοπαλίες έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Αμορεμπιέτα, καθώς μετράει τρεις σερί στο πρωτάθλημα. Παραμένει χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία εντός ματς της. Καταφέρνει να σκοράρει, αντιμετωπίζει, όμως, σημαντικά προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία της, έχοντας τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, με παθητικό 33 γκολ. Καλή, σε γενικές γραμμές, πορεία κάνει η Τενερίφη, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Ψάχνει, ωστόσο, αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα (0-1) από τη Λας Πάλμας. Έχει σκοράρει στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, μόνο στο ένα, όμως, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Οι δύο ομάδες σκοράρουν, αλλά και δέχονται εύκολα γκολ.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ισπανίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE