ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι αλλαγές στο πρωτόκολλο που επιθυμεί η Super League

Η διοργανώτρια αρχή το πρωταθλήματος επιθυμεί αλλαγές στο υγειονομικό πρωτόκολλο και έστειλε τις προτάσεις της, στους αρμόδιους φορείς.

Οι αλλαγές στο πρωτόκολλο που επιθυμεί η Super League

Η Super League, αποφάσισε στη συνέχιση του πρωταθλήματος, ενώ στη σημερινή συνεδρίαση συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα σχετικά με τις αλλαγές στο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η διοργανώτρια αρχή έστειλε τα αιτήματά της στους αρμόδιους φορείς, τα οποία αναμένεται να συζητηθούν τις επόμενες ημέρες.

Τα αιτήματα αυτά είναι τα εξής:

α) Να αναβάλλεται αγώνας όταν στα δύο τελευταία τεστ πριν το παιχνίδι επιβεβαιωθούν έξι θετικοί στον covid-19 ποδοσφαιριστές και ο προπονητής.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

β) Να αναβάλλεται ο αγώνας όταν θετικοί covid-19 είναι δύο τερματοφύλακες. Στο σημείο αυτό έγινε συζήτηση σχετικά με τον αριθμό τερματοφυλάκων που έχουν στη δύναμή τους οι ομάδες.

γ) Μία ομάδα που έχει μπει σε καραντίνα λόγω των κρουσμάτων και έχει σταματήσει τις προπονήσεις, δεν θα αγωνίζεται εκτός αν έχουν περάσει τρεις ημέρες αφότου άρχισε ξανά τις προπονήσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.