ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ενδιαφέρον για Νιας από Άντερλεχτ και Φίτεσε

Την περίπτωση του Σεχ Νιας κοιτάζουν με έντονο ενδιαφέρον οι Άντερλεχτ και Φίτεσε, με τον ποδοσφαιριστή να αποχωρεί με μεταγραφή από τη Λιλ.

Ενδιαφέρον για Νιας από Άντερλεχτ και Φίτεσε

Ο 21χρονος αμυντικός-μέσος που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό την περασμένη σεζόν ως δανεικός από τη Λιλ, θέλει να αποχωρήσει από το σύλλογο της Γαλλίας, αυτή τη φορά οριστικά και με μεταγραφή.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα διάφορα δημοσιεύματα έβαζαν στο παιχνίδι της απόκτησής του και τον Παναθηναϊκό, ωστόσο όπως φαίνεται το τριφύλλι, έχει ισχυρούς ανταγωνιστές. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πηγές από τη Γαλλία, η Λιλ έχει δεχθεί κρούσεις για τον Σεχ Νιάς από την Άντερλεχτ και τη Φίτεσε.

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα, θα υπάρξουν και οριστικές αποφάσεις με τη διοίκηση της Λιλ τη δεδομένη στιγμή να εξετάζει κάθε περίπτωση για τον ποδοσφαιριστή της, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει όλες κι όλες τέσσερις συμμετοχές και αυτές σαν αλλαγή.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 11.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζουμε πως ο Νιας έχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά όλα δείχνουν πως θα επέλθει διαζύγιο ανάμεσα στον παίκτη και το σύλλογο της Γαλλίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.