ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Κάτοχοι καρτών διαρκείας με προτεραιότητα για το ματς με Θέτιδα»

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για το ματς με την Θέτιδα Βούλας.

«Κάτοχοι καρτών διαρκείας με προτεραιότητα για το ματς με Θέτιδα»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει σχετικά με την έισοδο των φιλάθλων στον αγώνα του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της Volleyleague γυναικών, όπου το «τριφύλλι» φιλοξενεί την Θέτιδα Βούλας. Ο Σύλλογος ενημερώνει για το ματς της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ότι λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτόκολλων και την απόφαση για παρουσία φιλάθλων που αντιστοιχεί μόλις στο 10% της συνολικής χωρητικότητας των εξεδρών, θα ακολουθήθεί η εξής διαδικασία:

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο κάτοχοι διαρκείας,στους οποίους θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Καλούνται λοιπόν οι κάτοχοι διαρκείας να στείλουν άμεσα email στο [email protected] με το ονοματεπώνυμο τους, τον αριθμό κάρτας διαρκείας τους και τον ΑΜΚΑ τους και θα ειδοποιηθούν με mail ότι έχουν δικαίωμα εισόδου στον αγώνα.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.