ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στην Ελλάδα τη Δευτέρα ο Γιόβιτς – Το πλάνο ενεργοποίησης του Σέρβου

Ο Στέφαν Γιόβιτς θα έρθει την ερχόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα -πιθανότατα τη Δευτέρα 10 του μήνα- για να ενσωματωθεί σταδιακά στις προπονήσεις της ομάδας.

Στην Ελλάδα τη Δευτέρα ο Γιόβιτς - Το πλάνο ενεργοποίησης του Σέρβου

Στο πλάνο που έχουν εκπονήσει οι πράσινοι για τον Σέρβο γκαρντ δεν υπάρχει βιασύνη, με τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ, να θέλουν να ενσωματώσουν σταδιακά τον πολύπειρο Σέρβο γκαρντ που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με τραυματισμούς.

Ο Γιόβιτς από την πλευρά του έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, όλο το προηγούμενο διάστημα που ήταν σε εξέλιξη οι συζητήσεις με ομάδες, έκανε ατομικές προπονήσεις για να καλύψει το χαμένο έδαφος και όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν τον παίκτη, είναι πολύ κοντά στην ολική επαναφορά στη δράση.

Στον Παναθηναϊκό κοινή επιθυμία είναι ο Γιόβιτς να είναι έτοιμος στο φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδας -που επιστρέφει από τη φετινή σεζόν στην καθημερινότητά μας-, ενώ σε δεύτερη φάση θα πάρει και χρόνο συμμετοχής και σε ματς για την Ευρωλίγκα. Δικαίωμα ν’ αγωνιστεί δεν θα έχει, στους αγώνες με Ζαλγκίρις και Άλμπα Βερολίνου, που πήραν αναβολή λόγω κρουσμάτων.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.838 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από κει και πέρα η έλευση του Γιόβιτς κάνει επτά και πάλι τους ξένους της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη, γεγονός που πρέπει να μείνει ένας εκτός του πρωταθλήματος -υπάρχει το όριο των έξι-.

Στο τριφύλλι δεν έχουν αποφασίσει αν θα αποχωρήσει κάποιος εκ των Έβανς και Περι, ωστόσο οι δύο αυτοί είναι επικρατέστεροι, αν αποφασιστεί να αποσυμφωρηθεί το ρόστερ.

Επίσης στο μυαλό των πρασίνων, υπάρχει ακόμα η σκέψη για επιστροφή του Νίκου Χουγκάζ που αγωνίζεται στον Ιωνικό ως δανεικός, ωστόσο ακόμα δεν έχει ληφθεί κάποια οριστική απόφαση.

Ενώ παράλληλα το τμήμα scouting των πρασίνων, έχει τα μάτια ανοικτά στην αγορά και ανά πάσα στιγμή θα κινηθεί για παίκτη, που αρχικά θα είναι στα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού, αλλά θα ταιριάζει και στο αγωνιστικό προφίλ του Δημήτρη Πρίφτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.