ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εγκρίθηκε ο διαγωνισμός για το Βοτανικό από τον Δήμο Αθηναίων

Η έναρξη των διαδικασιών για την δημοπράτηση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, πήρε και τυπικά την έγκριση από το Δήμο Αθηναίων.

Εγκρίθηκε ο διαγωνισμός για το Βοτανικό από τον Δήμο Αθηναίων | panathinaikos24.gr

Τρέχουν οι εξελίξεις το τελευταίο χρονικό διάστημα γύρω από τη Διπλή Ανάπλαση και το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Η βαθμολογία της Super League: Η θέση του Παναθηναϊκού
Η βαθμολογία της Super League: Η θέση του Παναθηναϊκού 4.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου γνωστοποίησε με κάθε επισημότητα,  ότι ολοκληρώθηκαν τα πάντα για την έναρξη της δημοπράτησης του γηπέδου του τριφυλλιού στο Βοτανικό.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ολοκληρώθηκε η προεργασία των απαραίτητων διαδικαστικών θεμάτων, για να τρέξει το αμέσως επόμενο διάστημα η δημοπράτηση του έργου.

Οφείλουμε σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως για να προχωρήσει η υπόθεση θα πρέπει το συγκεκριμένο θέμα να πάρει θετική έγκριση από τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, η οποία και θα πραγματοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ενώ τη Δευτέρα, η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου, έχει προγραμματίσει επίσημη συνέντευξη Τύπου, εκεί όπου θα ενημερώσει το κοινό και τα ΜΜΕ για όλα τα ζητήματα γύρω από το θέμα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close