ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μόνο με rapid test δικαιολογημένα απόντες από την εργασία οι νοσούντες – Ιατρική γνωμάτευση για άδεια και επίδομα

Mε τη μετάλλαξη Όμικρον να εξαπλώνεται το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων προχωρά σε διευκρινίσεις σχετικά με το πώς οι εργαζόμενοι μπορούν να θεωρούνται δικαιολογημένα απόντες και να απέχουν από την εργασία τους.

Μόνο με rapid test δικαιολογημένα απόντες από την εργασία οι νοσούντες - Ιατρική γνωμάτευση για άδεια και επίδομα

Mε τη μετάλλαξη Όμικρον να εξαπλώνεται το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων προχωρά σε διευκρινίσεις σχετικά με το πώς οι εργαζόμενοι μπορούν να θεωρούνται δικαιολογημένα απόντες και να απέχουν από την εργασία τους, εφόσον βρεθούν θετικοί στον κορωνοϊό αλλά και με ποιο τρόπο μπορούν να κάνουν χρήση άδειας ασθενίας και να λάβουν το σχετικό επίδομα.

Οι διευκρινίσεις του Υπουργείου Εργασίας

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι, όπως έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, προκειμένου ο εργαζόμενος να θεωρείται δικαιολογημένα απών από την εργασία του στην περίπτωση νόσησης, λόγω Covid-19, απαιτείται μόνο rapid test.

«Εάν ο εργαζόμενος θέλει να κάνει χρήση άδειας ασθενείας και να λάβει σχετικό επίδομα από τον ΕΦΚΑ στην περίπτωση αυτή και μόνο, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, απαιτείται ιατρική γνωμάτευση, όπως ισχύει άλλωστε για όλες τις ασθένειες», διευκρινίζει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

“Ποιός, ποιός; ΑΥΤΟΣ”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό
“Ποιός, ποιός; ΑΥΤΟΣ”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό 4.701 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.