ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αποφάσισε να μην αγωνιστεί η Δωδεκάνησος

Το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού πήρε τη νίκη άνευ αγώνα απέναντι στην ομάδα της Δωδεκάνησου καθώς η ομάδα από τη Ρόδο δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Αποφάσισε να μην αγωνιστεί η Δωδεκάνησος | panathinaikos24.gr

Χωρίς ν’ αγωνιστεί πήρε τη νίκη η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Α1, αφού η ομάδα της Δωδεκανήσου αποφάσισε να μην ταξιδέψει εν τέλει στην Αθήνα για τον αγώνα, λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία.

Μόνος πρώτος και με διαφορά!
Μόνος πρώτος και με διαφορά! 723 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού, ζήτησε να μεταβεί εκείνη στην Ρόδο για να διεξαχθεί η αναμέτρηση, ωστόσο το αίτημα των «πρασίνων» απορρίφθηκε.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού πήρε τη νίκη άνευ αγώνα απέναντι στην ομάδα της Δωδεκάνησου καθώς η ομάδα από τη Ρόδο δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Οι «πράσινοι» ανέμεναν απόψε στο κλειστό του Μετς την Δωδεκάνησο για το ντέρμπι της Α1 στο μπάσκετ με αμαξίδιο ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να μην παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα από τη Δωδεκάνησο επικαλέστηκε τη γενικότερη ανησυχία που υπάρχει με την κατάσταση της πανδημίας και γνωστοποίησε την απόφαση της να μην ταξιδέψει τελικά σήμερα στην πρωτεύουσα. Κατά συνέπεια ο Παναθηναϊκός παίρνει το ματς με 20-0 άνευ αγώνα.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι το «τριφύλλι» επικοινώνησε τις προηγούμενες ημέρες με την ομοσπονδία  να εξεταστεί το ενδεχόμενο να ταξιδέψουν οι «πράσινοι» στη Ρόδο αλλά δεν έγινε αποδεκτό».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close