ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο “Giuseppe Meazza”

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο “Giuseppe Meazza”

Μπορεί ο κορωνοϊός να συνεχίζει να “χτυπά” τα πρωταθλήματα, ωστόσο το κουπόνι pamestoixima είναι συναρπαστικό σήμερα Κυριακή (9/1) με ντέρμπι στη Serie A, ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στις υπόλοιπες λίγκες και φυσικά ξεκίνημα στο Κόπα Άφρικα! Το Betarades έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή από τις σημερινές προτάσεις, η οποία έρχεται από το ντέρμπι Ίντερ – Λάτσιο για την 21η Αγωνιστική της Serie A.

Η Ίντερ έδωσε κανονικά το παρών στο “Renato Dall’ Ara” για την αναμέτρηση με την Μπολόνια τα Θεοφάνεια η οποία, ωστόσο, δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού που αντιμετώπιζαν οι γηπεδούχοι. Οι “νερατζούρι” πανηγύρισαν επτά σερί νίκες, ενώ παράλληλα παραμένουν αήττητοι σε έντεκα αγωνιστικές (9-2-0).

Μετά από μία άκρως συναρπαστική αναμέτρηση στο “Olimpico”, η Λάτσιο γλίτωσε την ήττα στις καθυστερήσεις με αντίπαλο την Έμπολι (3-3). Προηγήθηκαν δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Βενέτσια (1-3) και Τζένοα (3-1), ενώ παραμένει αήττητη στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στα μετόπισθεν, ωστόσο βρίσκει με ευκολία τα αντίπαλα δίχτυα. Η Ίντερ από την άλλη έχει την ποιότητα για να εκμεταλλευτεί τα κενά και περιμένουμε ένα παιχνίδι με ρυθμό και γκολ.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE