ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Ήττα που μας πληγώνει, κάναμε σοβαρά λάθη» (Vid)

Στην αγωνιστική εικόνα και τα πολλά λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός, στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Γιοβάνοβιτς: «Ήττα που μας πληγώνει, κάναμε σοβαρά λάθη» (Vid)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς Cosmote TV:

«Δεν υπάρχουν κακές παρενθέσεις. Βάσει της εικόνας μας αξίζαμε την ήττα με ό,τι κάναμε στο γήπεδο. Ήταν διαφορετική από άλλες, γιατί δείξαμε και πράγματα που δεν μας χαρακτήριζαν μέχρι τώρα, όσον αφορά την επιπολαιότητα. Είναι μια ήττα που μας πληγώνει όλους. Σίγουρα δεν είναι τυχαία με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε».

Για το αν επηρέασε η κόκκινη κάρτα είπε: «Καμία σχέση. Κάναμε αρκετά σοβαρά λάθη, που δεν πρέπει να τα κάνουμε. Όταν ο χρόνος, έστω και με παίκτη λιγότερο, μπορείς να ανταποκριθείς, αν πιστεύεις στον εαυτό σου και αν πιστεύεις ότι έχεις ποιότητα να το κάνεις».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.