ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σασμός: Φονικό-βόμβα – Δολοφονούν πρωταγωνιστή

Σασμός: Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά - φαινόμενο.

Σασμός: Φονικό-βόμβα – Δολοφονούν πρωταγωνιστή

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια του «Σασμού», που επιστρέφει τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου στο πρόγραμμα του ALPHA. Παρά το γεγονός πως η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου έχει διαφορές από το έργο του Σπύρου Πετρουλάκη, ο συγγραφέας σε νέα του συνέντευξη αποκαλύπτει πως το βιβλίο από μόνο του είναι το… μεγαλύτερο spoiler καθώς σε ό,τι αφορά στα φονικά, οι ίδιοι χαρακτήρες αναμένεται να πεθάνουν και στη μικρή οθόνη.

Μιλώντας στον «Τηλεθεατή» ο κ. Πετρουλάκης, αποκάλυψε πως με την επιστροφή της σειράς, οι τηλεθεατές θα έρθουν αντιμέτωποι με μία σημαντική απώλεια.

Όλοι αναρωτιούνται αν εξελίξεις που υπάρχουν στο βιβλίο θα αποτυπωθούν με ακρίβεια και στη σειρά…

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.940 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Το μεγαλύτερο spoiler είναι το ίδιο το βιβλίο. Όποιος έχει διαβάσει το βιβλίο, γνωρίζει πώς πάει η ιστορία με κάποιες αλλαγές. Έρχεται ένα φονικό που θα ταράξει τα νερά. Θα ανατρέψει κατά πολύ τα γεγονότα και η εξέλιξη των ηρώων θα πάρει εντελώς διαφορετική πλοκή. Επίσης, αναμένονται νέοι ήρωες. Αυτό μπορώ να σας χαρίσω ως μποναμά».

Nα σημειωθεί, πάντως, πως σύμφωνα με το βιβλίο, ήρθε η ώρα του Πετρή Βρουλάκη να αποχαιρετήσει τη σειρά και μάλιστα από το χέρι του Αστέρη Σταματάκη…

Πηγή: instanews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.