ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σασμός: Φονικό-βόμβα – Δολοφονούν πρωταγωνιστή

Σασμός: Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά - φαινόμενο.

Σασμός: Φονικό-βόμβα – Δολοφονούν πρωταγωνιστή | panathinaikos24.gr

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια του «Σασμού», που επιστρέφει τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου στο πρόγραμμα του ALPHA. Παρά το γεγονός πως η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου έχει διαφορές από το έργο του Σπύρου Πετρουλάκη, ο συγγραφέας σε νέα του συνέντευξη αποκαλύπτει πως το βιβλίο από μόνο του είναι το… μεγαλύτερο spoiler καθώς σε ό,τι αφορά στα φονικά, οι ίδιοι χαρακτήρες αναμένεται να πεθάνουν και στη μικρή οθόνη.

Κλείδωσε: Τότε ανακοινώνεται το lockdown μετά τη δραματική κατάσταση με τα κρούσματα
Κλείδωσε: Τότε ανακοινώνεται το lockdown μετά τη δραματική κατάσταση με τα κρούσματα 2.252.350 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μιλώντας στον «Τηλεθεατή» ο κ. Πετρουλάκης, αποκάλυψε πως με την επιστροφή της σειράς, οι τηλεθεατές θα έρθουν αντιμέτωποι με μία σημαντική απώλεια.

Όλοι αναρωτιούνται αν εξελίξεις που υπάρχουν στο βιβλίο θα αποτυπωθούν με ακρίβεια και στη σειρά…

«Το μεγαλύτερο spoiler είναι το ίδιο το βιβλίο. Όποιος έχει διαβάσει το βιβλίο, γνωρίζει πώς πάει η ιστορία με κάποιες αλλαγές. Έρχεται ένα φονικό που θα ταράξει τα νερά. Θα ανατρέψει κατά πολύ τα γεγονότα και η εξέλιξη των ηρώων θα πάρει εντελώς διαφορετική πλοκή. Επίσης, αναμένονται νέοι ήρωες. Αυτό μπορώ να σας χαρίσω ως μποναμά».

Nα σημειωθεί, πάντως, πως σύμφωνα με το βιβλίο, ήρθε η ώρα του Πετρή Βρουλάκη να αποχαιρετήσει τη σειρά και μάλιστα από το χέρι του Αστέρη Σταματάκη…

Πηγή: instanews.gr

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close