ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: “Ανοιχτές” άμυνες και γκολ

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: “Ανοιχτές” άμυνες και γκολ

Μπορεί το κουπόνι να κινείται σε χαλαρούς ρυθμούς όπως συνηθίζεται κάθε Δευτέρα, ωστόσο η δράση δεν σταματά, με τα παιχνίδια σε Ισπανία, Ιταλία και Κόπα Άφρικα να ξεχωρίζουν, ενώ δυνατό ματς έχουμε στο Κύπελλο Αγγλίας, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Άστον Βίλα. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή πρόταση από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχεται από την Ισπανία και την αναμέτρηση Εσπανιόλ – Έλτσε, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος στοιχηματικών επιλογών στη φονμπετ.

Έστω και δύσκολα η Εσπανιόλ ξεπέρασε το εμπόδιο της Πονφεραντίνα και κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της. Σε επίπεδο πρωταθλήματος βρίσκεται στην 11η θέση μετά το πέρασμα 19 αγωνιστικών, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι της στη Λα Λίγκα πανηγύρισε εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στη Βαλένθια.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου εξασφάλισε και η Έλτσε, που επικράτησε με 2-1 της Αλμερία. Στο πρωτάθλημα παλεύει να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Γρανάδα την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ συνολικά έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στα 11 τελευταία ματς για το πρωτάθλημα. Αμφότερες χρειάζονται τη νίκη, είναι ομάδες που αμυντικά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη, ενώ αντίθετα σκοράρουν με ευκολία.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE