ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Σημαντική η ενότητα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, απλώς προτάθηκε ο Σίλβα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει σεβασμός σε κάθε άποψη για τον Βοτανικό και πως δεν παίζει του Λούκας Σίλβα για τον Παναθηναϊκό.

Νικολογιάννης: «Σημαντική η ενότητα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, απλώς προτάθηκε ο Σίλβα»

Μήνυμα ενότητας έστειλε μετά τον Τάκη Μαλακατέ και ο Τάσος Νικολογιάννης, αναφορικά με την στάση όλων στον Παναθηναϊκό για το γήπεδο στον Βοτανικό, μέσω του «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι η πρώτη φορά που παίρνει επίσημη θέση ο πρόεδρος του ΑΟ. Είπε την ατάκα ότι η λογική λέει Βοτανικός, αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι το μήνυμα ενότητας που πέρασε. Να υπάρχουν σαφέστατα διαφορετικές απόψεις, να τις σεβόμαστε όλες, όχι να προσπαθούμε να επιβάλλουμε την δική μας και να τσακωνόμαστε στα social media με χαρακτηρισμούς. Αυτό δεν μου αρέσει εμένα. Την δική μου άποψη θα την πω όταν δω όλες τις συμβάσεις γραμμένες και βγάλω συμπέρασμα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε μια περίληψη των όσων διαδραματίστηκαν στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου, καταγράφοντας με αριθμούς τα δεδομένα και σημείωσε ότι μπαίνουμε σε ένα δίμηνο που θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου του «τριφυλλιού».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 104.429 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Νικολογιάννης ανέφερε ότι με τα σημερινά δεδομένα οι έως τώρα απόντες θα είναι μέσα για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν υπολογίζεται ο Σάντσες λόγω της αποβολής του.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι χθες ο Γιοβάνοβιτς έκανε μια ανάλυση στους «πράσινους», ξεκαθαρίζοντας πως δεν του άρεσε η εικόνα τους στην επανάληψη, καθώς θα μπορούσαν να λειτουργήσουν καλύτερα, να είναι πιο συγκεντρωμένοι.

Τέλος, επισήμανε ότι όντως έχει προταθεί ο Λούκας Σίλβα -που μοιάζει στο στυλ στον Ρούμπεν- αλλά ακόμα δεν έχει γίνει το παραμικρό, αφού δεν βρίσκεται μέσα στις 3-4 πρώτες επιλογές του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...