ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Blog – Ντε Ντρις: «Θα παλέψουμε σήμερα, πρέπει να τους πιέσουμε με το σερβίς»

Ο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις μέσα από το blog του στο Panathinaikos24.gr, αναφέρθηκε στην επικείμενη σημερινή αναμέτρηση με την ουκρανική Χόροντοκ.

Blog – Ντε Ντρις: «Θα παλέψουμε σήμερα, πρέπει να τους πιέσουμε με το σερβίς»

«Καλημέρα σας.

Εύχομαι αρχικά καλή χρονιά σε όλους. Σήμερα το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, καθώς παίζουμε εκτός έδρας απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα.

Έχουν διεθνείς παίκτες και γενικότερα πολύ καλούς βολεϊμπολίστες σε πολλές θέσεις. Από την άλλη εμείς, όπως έχω ξαναπεί, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Είμαστε δυνατοί και έχουμε όλα τα όπλα για να παλέψουμε. Σίγουρα δεν θα είναι ένα εύκολο ματς, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, όπως πάντα.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.001 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα πρέπει να τους πιέσουμε με το σερβίς, καθώς είναι μια ομάδα πολύ physical και αν τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους, τα πράγματα θα είναι δύσκολα για μας.

Είναι κακό για μας ότι δεν έχουμε παίξει κάποιο ματς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το σημαντικό είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εδώ και την άλλη εβδομάδα στην έδρα μας να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.

Θα τα ξαναπούμε, Μπραμ»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...