ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Σπαλ για Μπρινιόλι»

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκας Ντι Μάρτζιο, η Σπαλ ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

«Σπαλ για Μπρινιόλι»

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκας Ντι Μάρτζιο, η Σπαλ ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού υπέγραψε στο τριφύλλι το περασμένο καλοκαίρι, αφήνοντας την Έμπολι. Απ’ ότι φαίνεται στην πατρίδα του τον εξετάζουν προσεκτικά με τον δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο να αναφέρει ότι η Σπαλ τον θέλει και έχει κάνει επαφές για τον έμπειρο πορτιέρε.

«Η Σπαλ έχει αρχίσει επαφές για τον Μπρινιόλι, που φέτος υπερασπίζεται την εστία του Παναθηναϊκού», αναφέρει το δημοσίευμα από την Ιταλία.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.450 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μπρινιόλι φέτος μετρά 11 συμμετοχές με το «τριφύλλι» και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2024.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό οτι θεωρείται αδύνατο ο Μπρινιόλι να αφήσει έπειτα από λίγους μήνες τον Παναθηναϊκό για να μεταβεί σε ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας. Επίσης, στο τριφύλλι δεν συζητούν τώρα ένα τέτοιο ενδεχόμενο, παρά μόνο με ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσό, που φυσικά δεν έχει τη δυνατότητα να καλύψει η Σπαλ. Οπως και να ‘χει, φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάτι παρά μόνο το ενδιαφέρον των Ιταλών για τον συμπατριώτη τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.