ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ηττα με κάτω τα χέρια από την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ήταν αποκαρδιωτικός στο ΟΑΚΑ (έπαιξαν ρόλο οι μόλις δυο προπονήσεις) και γνώρισε την ήττα με 98-74 από την ΤΣΣΚΑ για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ηττα με κάτω τα χέρια από την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ήταν αποκαρδιωτικός στο ΟΑΚΑ (έπαιξαν ρόλο οι μόλις δυο προπονήσεις) και γνώρισε την ήττα με 98-74 από την ΤΣΣΚΑ για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι δυο ομάδες πήγαιναν κοντά στο σκορ. Πότε ο Παναθηναϊκός έκανε ένα μικρό σερί και πότε η ΤΣΣΚΑ, με τους Ρώσους να είναι πιο ποιοτικοί και να παίρνουν προς το τέλος μια διαφορά. Με ένα 0-9, η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 20-26 με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει αντίδραση για να επανέλθει και να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Με τρίποντο του Λούντμπεργκ, η διαφορά πήγε στους 9 για τους φιλοξενούμενους, με αποτέλεσμα από πολύ νωρίς ο Δημήτρης Πρίφτης να καλέσει τάιμ άουτ. Ο Γκριγκόνις με τρίποντο έκανε το 20-32 και οι πράσινοι συνέχισαν να μην μπορούν να βρουν επιθετικό ρυθμό. Η διαφορά πήγε στους 14 με τους Ρώσους να κάνουν ό, τι θέλουν στο παρκέ του ΟΑΚΑ, έχοντας ένα σερί 0-17! Με τρίποντο του Λούντμπεργκ το σερί πήγε στο 0-20 για το 20-37 με το τριφύλλι να παρουσιάζεται εξαιρετικά… χλωμό! Η ΤΣΣΚΑ είχε μέχρι εκείνο το σημείο 7/12 τρίποντα. Ο Χάκετ με νέο τρίποντο έκανε τα 20-40 με το σερί να επεκτείνεται για την ΤΣΣΚΑ στο 0-23! Το πρώτο καλάθι για τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη περίοδο ήρθε από τον Σαντ Ρος. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν εφιαλτικό για το τριφύλλι και το ημίχρονο έληξε με σκορ 33-60, μέσα σε αποδοκιμασίες από τον κόσμο.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 44.213 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κατάσταση στο 3ο δεκάλεπτο δεν άλλαζε. Η ΤΣΣΚΑ συνέχισε να βομβαρδίζει και στα 4.53 πριν από το τέλος το σκορ έγινε 41-71. Οι πράσινοι, εμφανώς επηρεασμένοι και από την έλλειψη προπονήσεων, δεν μπορούσαν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο παρκέ. Με ένα μικρό σερί προς το τέλος, η περίοδος έληξε με σκορ 55-77.

Η ΤΣΣΚΑ διατηρούσε το μεγάλο προβάδισμα και ήλεγχε απολύτως τον ρυθμό με άνεση. Αναμφίβολα, η έλλειψη ρυθμού κόστισε, αλλά και πάλι η εικόνα της ομάδας ήταν αποκαρδιωτική, με αποτέλεσμα να έρθει η βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το τελικό σκορ στο ΟΑΚΑ ήταν 98-74.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.