ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: “Αποτελεσματική η ΤΣΣΚΑ – Να συγκεντρωθούμε για τη συνέχεια”

Την ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας παραδέχθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Πρίφτης:

Ο τεχνικός των πρασίνων αναφέρθηκε στην εικόνα που είχε η ομάδα του κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ κατέληξε λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί καλύτερος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καλή χρονιά σε όλους. Σας εύχομαι τα καλύτερα, για εσάς και τις οικογένειές σας, με υγεία και δύναμη. Αναφορικά με το ματς, δυστυχώς είχαμε ένα πολύ κακό διάστημα στη 2η περίοδο, τριών – τεσσάρων λεπτών.

Η ΤΣΣΚΑ ήταν πιο έτοιμη και πιο αποτελεσματική στο τρίποντο. Έπαιξε σε ένα παιχνίδι επαφών, που ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε. Έχουμε ένα ματς μπροστά μας σε δύο μέρες. Θα πρέπει να κρατήσουμε το μυαλό μας και να συγκεντρωθούμε για το επόμενο ματς».

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 102.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.