ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο Ανδρεόπουλος και η ομάδα του έδωσαν όραμα Ευρωπαϊκού

Από τη διοίκηση ως και τον τελευταίο παίκτη, η ομάδα δείχνει τη δυναμική της, το ξεκάθαρο αγωνιστικό της πλάνο και την «πείνα» που έχει για διάκριση.

Ο Ανδρεόπουλος και η ομάδα του έδωσαν όραμα Ευρωπαϊκού | panathinaikos24.gr

Με το ποδόσφαιρο σε δεκαετές τέλμα και το μπάσκετ σε φθίνουσα πορεία υπάρχει ένα τμήμα που κρατά την πράσινη σημαία ψηλά και δίνει όραμα για κατάκτηση της Ευρώπης στους εκατομμύρια οπαδούς του.

Χωρίς τρεις ξένες ο Παναθηναϊκός με την Τενερίφη!
Χωρίς τρεις ξένες ο Παναθηναϊκός με την Τενερίφη! 995 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΟΚ. Ο Παναθηναϊκός δεν έφτασε κοντά στον τίτλο ακόμα τουλάχιστον για να μην είμαστε και υπερβολικοί, αλλά η ομάδα στο βόλεϊ ανδρών δείχνει να βαδίζει προς αυτή την κατεύθυνση. Η νίκη στην Ουκρανία, ο επιβλητικός τρόπος που ήρθε αυτή και η ηρεμία που αναδυόταν από τον πάγκο των πρασίνων, καθώς η Χόροντοκ μείωνε και πλησίαζε το τριφύλλι δείχνουν πολλά. Την κατεύθυνση και την στόχευση, που έχουν βάλει απ’ την αρχή όσοι περιβάλλουν την ομάδα.

Από τη διοίκηση ως και τον τελευταίο παίκτη, η ομάδα δείχνει τη δυναμική της, το ξεκάθαρο αγωνιστικό της πλάνο και την «πείνα» που έχει για διάκριση.

Αν δεν είναι τη φετινή σεζόν, με βεβαιότητα σας το αναφέρω πως θα είναι του χρόνου. Ο Παναθηναϊκός από την στιγμή που πατά στο τάραφλεξ είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Ξέρει πως να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο, ξέρει πότε να πατήσει γκάζι και πότε να φρενάρει ενδιάμεσα στα σετ, αλλά ο τρόπος που παίζει είναι κυνικός, ενόσω αναδεικνύει και πρωταγωνιστές.

Πρώτα ο Γιάκομπσεν, μετά ο Ράπτης, ο Ρανγκέλ, ο Πρωτοψάλτης, ο Ντε Ντρις ή ακόμα ακόμα και όλοι μαζί. Τους βλέπεις με τον τρόπο που παίζουν, που συνδυάζονται και δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει. Ωστόσο, για να γίνουν όλα αυτά που προαναφέραμε, έπρεπε στον πάγκο να υπάρχει μια ήρεμη δύναμη. Αυτή η δύναμη ακούει στο όνομα «Δημήτρης Ανδρεόπουλος» που πρώτα είναι οπαδός της ομάδας και μετά προπονητής της.

Δείτε τον τρόπο που πανηγυρίζει, δείτε πως μπαίνει μέσα στο μυαλό των παικτών του και τους μεταφέρει τη νοοτροπία του νικητή. Ο Ανδρεόπουλος στον Παναθηναϊκό πέρασε πολλά. Τα πάνω, τα κάτω, τα προβλήματα και τώρα ήρθε η ώρα της καταξίωσης. Πρώτα έγινε πρώτος στην Ελλάδα και τώρα πάει να γίνει πρώτος και στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό. Όλο αυτό ο κόσμος το γουστάρει, το αντιλαμβάνεται και το σέβεται. Γι’ αυτό και από το βράδυ της Τετάρτης, οι οπαδοί των πρασίνων κάνουν όνειρα για ευρωπαϊκό. Και ακόμα είναι η αρχή…

Η διοίκηση παρούσα, στηρίζει, ενισχύει και έχει δημιουργήσει ένα αξιοθαύμαστο σύνολο που μαζί με τους προπονητές και τους παίκτες, θα φτάσουν με μεθοδικότητα και πίστη στην κορυφή. Να είστε βέβαιοι γι’ αυτό! Άλλωστε, δε θέλει και πολύ. Όρεξη πάντως υπάρχει…

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close