ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρωτοψάλτης: «Μείναμε συγκεντρωμένοι στην νίκη – Ήταν ο λόγος που ήρθαμε στην Ουκρανία»

Όσα δήλωσε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης αμέσως μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στην έδρα της Χόροντοκ Ποντολιάνι.

Πρωτοψάλτης: «Μείναμε συγκεντρωμένοι στην νίκη - Ήταν ο λόγος που ήρθαμε στην Ουκρανία»

Ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Χόροντοκ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην οκτάδα του CEV Challenge Cup και με τη νίκη με 3-1 σετ, πήρε σαφέστατο προβάδισμα ενόψει και της ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα.

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης μετά το τέλος της αναμέτρησης, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνάντησε το τριφύλλι στην έδρα της ομάδας από την Ουκρανία και τόνισε πως η απόλυτη συγκέντρωση που έδειξαν όλοι στην ομάδα ήταν ο λόγος που ήρθε η νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης:

«Ήταν ένας αγώνας πολύ δύσκολος και με έναν αντίπαλο που μπορούσε μέσα στον αγώνα να γυρίσει το ματς σε οποιαδήποτε στιγμή. Εμείς μείναμε συγκεντρωμένοι στην νίκη που ήταν από την αρχή ο λόγος που ήρθαμε».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.