ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μακέντα: «Μέρος της ζωής μου ο Παναθηναϊκός – Θέλω να τον επαναφέρω σε υψηλό επίπεδο»

Να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό σε υψηλό επίπεδο, επιθυμεί ο Φεντερίκο Μακέντα, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξή του.

Μακέντα: «Μέρος της ζωής μου ο Παναθηναϊκός - Θέλω να τον επαναφέρω σε υψηλό επίπεδο»

Όπως δήλωσε ο Ιταλός επιθετικός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «FourFourTwo», ο Παναθηναϊκός είναι πλέον μέρος της ζωής του, ενώ κατέδειξε και τους στόχους που θέλει να πετύχει με τη φανέλα του τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός επιθετικός:

«Ο Παναθηναϊκός έχει γίνει μέρος της ζωής μου και θέλω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Θέλω να επαναφέρω τον σύλλογο σε ένα υψηλό επίπεδο. Μετά θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον».

Για την ομάδα της καρδιάς του: «Τι μου λείπει από την καριέρα μου; Είμαι ακόμα 30 χρόνων, βρίσκομαι στην ιδανική ποδοσφαιρική ηλικία και κάνω μικρά βήματα. Η Λάτσιο είναι η ομάδα της καρδιάς μου και θα ήταν όμορφο να επιστρέψω κάποια μέρα. Όμως αυτή τη στιγμή οι στόχοι μου είναι διαφορετικοί».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 20.815 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.