ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απέρριψε πρόταση της Λέγκια για Διούδη ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Λέγκια για Διούδη, καθώς η πολωνική ομάδα δεν ήθελε να δώσει οικονομικό αντάλλαγμα.

Απέρριψε πρόταση της Λέγκια για Διούδη ο Παναθηναϊκός!

H Λέγκια με επίσημο τρόπο πριν από τρεις μέρες εξέφρασε τον ενδιαφέρον τον στον Παναθηναϊκό για τον Σωκράτη Διούδη. Η πολωνική ομάδα ωστόσο ήθελε να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή χωρίς να δώσει χρηματικό αντάλλαγμα στους πράσινους.

Όπως και στην περίπτωση του Μαουρίσιο, έτσι και σε αυτήν του Διούδη το τριφύλλι απάντησε αρνητικά. Οι πράσινοι δεν υπήρχε αλλά ούτε υπάρχει ενδεχόμενο να παραχωρήσουν διεθνή παίκτη της ομάδας, χωρίς να βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2023.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.