ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Το Σάββατο 15/1 εκτός έδρας με ΟΦΗ

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την Volley League ανδρών, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει το Σάββατο (15/1), εκτός έδρας τον ΟΦΗ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Το Σάββατο 15/1 εκτός έδρας με ΟΦΗ

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Volley League ανδρών, Παναθηναϊκός λίγες ημέρες μετά τη νίκη μισή πρόκριση στην Ευρώπη κόντρα στην Χόροντοκ, επιστρέφει σε αγωνιστική δράση και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Μετά τη διακοπή των 15 ημερών λόγω της έξαρσης της πανδημίας με τα πολλά κρούσματα, το πρωτάθλημα της Volley League κάνει τη δική του επανεκκίνηση με την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου να έχει εκτός έδρας υποχρέωση, στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο αγώνας των πρασίνων θα διεξαχθεί το Σάββατο (15/1), καθώς ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου

PAOK Sports Arena 19:15 (ΕΡΤ-3): ΠΑΟΚ – Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Σάββατο 15 Ιανουαρίου

Δ.Βικέλας Βέροιας 16:30 (Volley League ΕSAP TV): Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας – Ολυμπιακός

Βαρδινογιάνειο Αθλητικό Κέντρο 17:00 (Volley League ΕSAP TV): Ο.Φ.Η. – Παναθηναϊκός

Κυριακή 16 Ιανουαρίου

Δ.Βικέλας Σύρου 17:00 (Volley League ΕSAP TV): Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.