ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Χωρίς Χατζηγιοβάνη αλλά με όλα τα υπόλοιπα όπλα διαθέσιμα κόντρα στον Ολυμπιακό

Σχεδόν πάνοπλος και με μοναδική απουσία τον ανέτοιμο Χατζηγιοβάνη κατεβαίνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Χατζηγιοβάνη αλλά με όλα τα υπόλοιπα όπλα διαθέσιμα κόντρα στον Ολυμπιακό

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης. Ο εξτρέμ του τριφυλλιού δεν έχει επανέλθει στο 100% γι΄ αυτό έμεινε εκτός.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Τριφυλλιού για τον αυριανό αγώνα. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Δεν έκανε ντρίμπλες, ούτε τσαλιμάκια: Ο «σκύλος» που λάτρευαν οι οπαδοί του ΠΑΟ έδινε και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο
Δεν έκανε ντρίμπλες, ούτε τσαλιμάκια: Ο «σκύλος» που λάτρευαν οι οπαδοί του ΠΑΟ έδινε και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο 10.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο συγκεκριμένο αγώνα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Φακούντο Σάντσες, λόγω της αποβολής του στον αγώνα κόντρα στο Βόλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...