ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε και επίσημα η Μπραμπίλια – «Ανυπομονώ να παίξω και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της»

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση της Μαριάνας Μπραμπίλια για την ομάδα βόλεϊ γυναικών.

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε και επίσημα η Μπραμπίλια - «Ανυπομονώ να παίξω και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της»

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Απόστολου Οικονόμου, με την διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, να προχωρά στην επίσημη ανακοίνωσης της νεαρής Βραζιλιάνας που αγωνίζεται στη θέση της διαγώνιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη διαγώνια Μαριάνα Μπραμπίλια για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022, για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Η νεαρή Βραζιλιάνα με ύψος 1,83 θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα που αποφοίτησαν από τα αμερικανικά πανεπιστήμια και αναμένεται να ενισχύσει επιθετικά το «τριφύλλι» ώστε να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι του».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η 22χρονη διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, αποφοίτησε από το Georgia Tech και σε δήλωσή της στο www.pao1908.com είπε: «Είμαι χαρούμενη που θα αγωνιστώ για τον Παναθηναϊκό. Έχω ακούσει πολλά και θέλω να παίξω μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας όσο το επιτρέπει η κατάσταση λόγω του covid. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.