ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε – Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και να πάρουμε το ματς»

Καλύτερο αποτέλεσμα περίμενε από την ομάδα του ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος επεσήμανε πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να παίξει καλύτερα από τον αντίπαλό του που δεν τον απείλησε.

Γιοβάνοβιτς: «Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε - Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και να πάρουμε το ματς»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

Για το ντέρμπι και το εάν ο Παναθηναϊκός μπορούσε το κάτι παραπάνω:

«Να σας πω. Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε και περιμέναμε. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι. Είχαμε μία ομάδα καλά οργανωμένη ανασταλτικά. Στο α’ μέρος δεν υπήρχε ρυθμός και δεν υπήρχαν φάσεις.

Στο β’ μέρος μας έλλειψε η τελική προσπάθεια. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από την τελική διάθεση. Ενδεχομένως θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο καλοί. Μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι χωρίς φάσεις. Εμείς δεν κινδυνεύσαμε. Μας έλειψε το τελευταίο κομμάτι».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 77.660 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...