ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρόβλημα με Μέικον

Ο Μέικον αντιμετώπισε ενοχλήσεις στην γάμπα και η συμμετοχή του στο ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Πρόβλημα με Μέικον

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα (17/1) με τον Απόλλωνα στην Πάτρα ολοκληρώθηκε και τα προβλήματα δεν λείπουν.Ο Ντάριλ Μέικον ένοιωσε ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα κατά την διάρκεια της προπόνησης. Ακολούθως ο Αμερικάνος γκαρντ πήγε και έκανε μαγνητική τομογραφία και ευτυχώς ήταν καθαρή.

Η συμμετοχή του στον αγώνα με τους Πατρινούς θα κριθεί λίγο πριν από το τζάμπολ.

Εκτός προπόνησης για μία ακόμη φορά από τους «πράσινους» έμεινε ο Λευτέρης Μαντζούκας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...