ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σένκεφελντ: «Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει»

Αρκετά καλά αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι σύμφωνα με τον Μπαρτ Σένκεφελντ και με τον ίδιο τρόπο, θα πρέπει να παίξει και στη συνέχεια.

Σένκεφελντ: «Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει»

Ο Ολλανδός στόπερ, αναφέρθηκε στην αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού, επεσήμανε πως η ομάδα θα έπρεπε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε και κατέληξε λέγοντας πως θα πρέπει και στη συνέχεια να παίξουν με τον ίδιο τρόπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπαρτ Σένκεφελντ στην COSMOTE TV:

Για το αν έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Παναθηναϊκός:

«Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και όταν δεν μπορείς να τις εκμεταλλευτείς δεν νικάς. Ουσιαστικά πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το τι έπρεπε να κάνει για να πάρει τη νίκη:

«Όπως είπα και πριν πρέπει να έχεις ευκαιρίες και να τις εκμεταλλεύεσαι. Ίσως να μην είχαμε τόσες πολλές».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.475 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα πολλά παιχνίδια:

«Νομίζω ότι πρέπει να κρατήσουμε το πνεύμα μας συγκροτημένο σε κάθε παιχνίδι. Αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα δεν έπρεπε να συμβεί, δεν έπρεπε να χάσουμε. Δεν είναι ένα θέμα λαθών. Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...