ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Podcasts

Panathinaikos24 podcast: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν μικρή ομάδα στη Λεωφόρο» (aud)

Ο Τάκης Τσιρτσώνης στο νέο επεισόδιο του podcast "Η γκρίνια φέρνει γκίνια"!

Panathinaikos24 podcast: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν μικρή ομάδα στη Λεωφόρο» (aud)

Ο Τάκης Τσιρτσώνης αναλύει το ντέρμπι μέσα από την εκπομπή «η γκρίνια φέρνει γκίνια» του Panathinaikos24.gr.

Αρχικά αναφέρει την μεγάλη διαφορά που έχει ο Παναθηναϊκός σε σχέση με το πρώτο ματς του Καραϊσκάκης. Στη συνέχεια στέκεται στην εμφάνιση του Χουάνκαρ που έκανε τον… Λαλά να βλέπει εφιάλτες.

Παράλληλα, σημειώνει ότι ήταν το πρώτο ντέρμπι μετά από χρόνια που το αποτέλεσμα εξαρτιόταν από τον Παναθηναϊκό. Ταυτόχρονα, εκφράζει την άποψη ότι ο Γιοβάνοβιτς ίσως έπρεπε να ρίξει στη μάχη τον Καρλίτος.

Τι αναφέρει για τη φάση του Παλάσιος που δεν δόθηκε παράβαση;

Ακούστε την εκπομπή:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE