ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παρελθόν ο Μπεκ!

Ο Ούφε Μπεκ αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από το τριφύλλι, μιας και δεν θα έχει καμία επαφή με την καθημερινότητα της ομάδας.

Παρελθόν ο Μπεκ!

Ο Δανός ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού αποτελεί παρελθόν ουσιαστικά από τους πράσινους. Ο Μπεκ χειρουργήθηκε σήμερα στο Λονδίνο, κάτι που συνέβη σε συνεννόηση με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα αναμένεται να γυρίσει στην Ελλάδα και να κάνει ορισμένες θεραπείες με το επιτελείο της ομάδας.

Ο Μπεκ θα αποτελέσει τυπικά παρελθόν το καλοκαίρι και μάλιστα συμφώνησε να χαρίσει ένα ποσό από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Φυσικά, ο Δανός αποτελεί πρακτικά παρελθόν από τώρα, μιας και δεν θα έχει καμία επαφή με την καθημερινότητα της ομάδας.

Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid)
Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid) 16.592 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.