ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν έχει ξαναγίνει: Ο Μπρινιόλι ήταν ο απόλυτος… θεατής στο ντέρμπι (pic)

Δεν απειλήθηκε ποτέ, δε χρειάστηκε να επέμβει, ούτε καν να κάνει έξοδο! Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι απλώς... παρακολουθούσε από την εστία του το χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Δεν έχει ξαναγίνει: Ο Μπρινιόλι ήταν ο απόλυτος... θεατής στο ντέρμπι (pic)

Η στατιστική αποτυπώνει ότι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ήταν απλώς ένας… θεατής στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι κυριάρχησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Υπερείχαν σε όλους τους τομείς, όμως δε σκόραραν. Κι αυτό διότι η φουλ αμυντική προσήλωση των ερυθρόλευκων στο ματς δεν επέτρεψε στους πράσινους να βρουν δίχτυα και να πάρουν το τρίποντο.

Είναι εντυπωσιακό ότι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι για πρώτη φορά φέτος δε χρειάστηκε να κάνει την παραμικρή επέμβαση. Η στατιστική το αποτυπώνει ξεκάθαρα: Μηδέν επεμβάσεις, μηδέν εξόδους, μηδέν ευκαιρίες για τους Πειραιώτες με τον Ιταλό τερματοφύλακα να έρχεται σε επαφή με την μπάλα μόνο με… τα πόδια, όταν οι συμπαίκτες του του έδιναν πάσα ή σε εκτέλεση ελεύθερου!

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.787 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε παρακάτω τους μέσους όρους για τον Μπρινιόλι, αλλά και τους αριθμούς του στο χθεσινό ντέρμπι

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.