ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Survivor: Η Ευρυδίκη αποκάλυψε τι της είπε ο Βαλάντης (vid)

Το μυστήριο λύθηκε… Η Ευρυδίκη αποκάλυψε στην κάμερα τι της είπε ο Βαλάντης στο συμβούλιο που προκάλεσε τα κλάματά της.

Survivor: Η Ευρυδίκη αποκάλυψε τι της είπε ο Βαλάντης (vid)

Το μυστήριο λύθηκε… Η Ευρυδίκη αποκάλυψε στην κάμερα τι της είπε ο Βαλάντης στο συμβούλιο που προκάλεσε τα κλάματά της.

Φάνηκε το τι εστί Βαλάντης. Το τί έχει κάνει ο Βαλάντης στην ομάδα. Είπε κάτι απαράδεκτο στην Ευρυδίκη», λέει η Μυριέλλα. «Μια που θα το έλεγα, μια που θα το συνειδητοποιούσα και μια που θα αποχωρούσα», συνεχίζει η ηθοποιός. Η Ευρυδίκη από την πλευρά της σημείωσε ότι «μετά την πρόταση για ψεύτικο ειδύλλιο την οποία εγώ αρνήθηκα, μου είπε αυτό το απαράδεκτο πράγμα κι έβαλα τα κλάματα. Συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι κακός, έχει πονηριά και διχασμό μέσα του. Ό,τι μου είπε ήταν χυδαίο. Κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε».

Ήταν χυδαίο»">Φάνηκε το τι εστί Βαλάντης. Το τί έχει κάνει ο Βαλάντης στην ομάδα. Είπε κάτι απαράδεκτο στην Ευρυδίκη», λέει η Μυριέλλα. «Μια που θα το έλεγα, μια που θα το συνειδητοποιούσα και μια που θα αποχωρούσα», συνεχίζει η ηθοποιός.
Αν είχες τσίπα θα είχες φύγει»">

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ