ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γκαράς: «Να μην πάρει εύκολους πόντους η Χόροντοκ – Συγκέντρωση σε υποδοχή, καλή λειτουργία σε μπλοκ και άμυνα»

Τον τρόπο που πρέπει ν' αγωνιστεί η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς της Τρίτης (18/1) κόντρα στην Χόροντοκ, ανέλυσε ο λίμπερο των πρασίνων, Δημήτρης Γκαράς.

Γκαράς: «Να μην πάρει εύκολους πόντους η Χόροντοκ - Συγκέντρωση σε υποδοχή, καλή λειτουργία σε μπλοκ και άμυνα»

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει αύριο την ουκρανική Χόροντοκ στον επαναληπτικό αγώνα του Challenge Cup (18/01, 20:00) στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ο λίμπερο της ομάδας του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει απόλυτη συγκέντρωση σε υποδοχή και καλή λειτουργία σε μπλοκ και άμυνα, ώστε να μην πάρουν εύκολους πόντους οι παίκτες της Χόροντοκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο λίμπερο των πρασίνων, Δημήτρης Γκαράς:

«Αύριο έχουμε τον επαναληπτικό αγώνα με την ουκρανική Χόροντοκ. Είναι μια επιθετική ομάδα με ψηλά κορμιά και στηρίζεται παρά πολύ στην πίεση του σέρβις τους.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 989 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην υποδοχή ώστε να μη δίνουμε τον εύκολο πόντο που προέρχεται από άσσο και να διατηρήσουμε την καλή μας λειτουργία στο μπλοκ-άμυνα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θέλουμε τη νίκη και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό, ώστε να προχωρήσουμε στους «8» του Challenge Cup.

Δυστυχώς, λόγω των νέων μέτρων δεν θα έχουμε τη μεγαλύτερη δύναμή μας, τον κόσμο του Παναθηναϊκού κοντά μας αλλά θέλουμε ακόμη κι εκτός γηπέδου να μας δίνουν τη δύναμή τους και τον ενθουσιασμό τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...