ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Να… τελειώσει γρήγορα την πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ουκρανική Χόροντοκ στον επαναληπτικό αγώνα του Challenge Cup (18/01, 20:00) στο κλειστό του Αγίου Θωμά και πρέπει να κατακτήσει δύο σετ για να πάρει την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Να… τελειώσει γρήγορα την πρόκριση | panathinaikos24.gr

Το τριφύλλι είχε επικρατήσει με 3-1 σετ στο πρώτο ματς την Τετάρτη. Στον επαναληπτικό της Τρίτης η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θέλει δύο σετ για να σφραγίσει την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Panathinaikos24 TV: «Ενδιαφέρον από δύο ομάδες για Καρλίτος – Οι πράσινες προτεραιότητες στον σχεδιασμό»
Panathinaikos24 TV: «Ενδιαφέρον από δύο ομάδες για Καρλίτος – Οι πράσινες προτεραιότητες στον σχεδιασμό» 1.892 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «τριφύλλι» είναι κοντά στην πρόκριση στους «8» του Challenge Cup, ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει μια επικίνδυνη ομάδα όπως δήλωσε και το λίμπερο του ΠΑΟ, Δημήτρης Γκαράς: «Αύριο έχουμε τον επαναληπτικό αγώνα με την ουκρανική Χόροντοκ. Είναι μια επιθετική ομάδα με ψηλά κορμιά και στηρίζεται παρά πολύ στην πίεση του σέρβις τους. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην υποδοχή ώστε να μη δίνουμε τον εύκολο πόντο που προέρχεται από άσσο και να διατηρήσουμε την καλή μας λειτουργία στο μπλοκ-άμυνα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θέλουμε τη νίκη και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό, ώστε να προχωρήσουμε στους «8» του Challenge Cup.

Σας υπενθυμίζουμε ότι έχουν  συμπληρωθεί οι θέσεις για τον αυριανό αγώνα από τους κατόχους διαρκείας.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close