ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Άλλαξε ώρα και ημέρα η αναμέτρηση με τον ΟΑ Χανιών

Σε διαφορετική ημέρα αλλά ώρα θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού με τον ΟΑ Χανίων, απ' ότι αρχικά είχε οριστεί.

Παναθηναϊκός: Άλλαξε ώρα και ημέρα η αναμέτρηση με τον ΟΑ Χανιών

Η ΕΟΚ προχώρησε στην αλλαγή ημέρας και ώρας του αγώνα για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ γυναικών, μετά τη συμφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΟΑ Χανίων.

Έτσι, παρ’ ότι η αναμέτρηση της ομάδας της Ελένης Καπογιάννη με το σύλλογο της Κρήτης είχε οριστεί για την Κυριακή (23/1) και ώρα 14.30, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (22/1) και ώρα 12.00 στο κλειστό γήπεδο «Π. Γιαννακόπουλος».

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από την ΕΟΚ:

Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων ο αγώνας, Παναθηναϊκός ΑΟ – ΟΑ Χανίων, για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών αντί της 23/01/2022 και ώρας 14.30, θα διεξαχθεί στις 22/01/2022 και ώρα 12.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Π. Γιαννακόπουλος».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.298 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.