ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Παναθηναϊκός για Άλντο Πάρα”

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 19χρονο ακραίο επιθετικό της Σπορτίβο Λουκένιο, Άλντο Πάρα αποκαλύπτουν οι Παραγουανοί.

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 19χρονο ακραίο επιθετικό της Σπορτίβο Λουκένιο, Άλντο Πάρα αποκαλύπτουν οι Παραγουανοί.

Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα ABC, οι πράσινοι είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον νεαρό άσο. Οπως αναφέρει στο δημοσίευμα ο παίκτης έχει «πέντε επιλογές ομάδων για να υπογράψει όπως η ρωσική Ζενίτ, η Ρίγα της Λετονίας και ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα».

Ο νεαρός έχει 21 συμμετοχές φέτος σε Κλαουσούρα και Απερτούρα της Παραγουάης, με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 279.066 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που προχωρήσει η περίπτωση του θα ενσωματωθεί στην δεύτερη ομάδα. Είναι μια επένδυση που αν γίνει, θα γίνει για το μέλλον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ