ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συγκινητικός Ανδρεόπουλος: «Κάποτε είπαμε ότι θα κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό ζωντανό – Όνειρό μου να γίνει πρωταγωνιστής στην Ευρώπη»!

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε για την ευρωπαϊκή πρόκριση του Παναθηναϊκού και όλα όσα έχει περάσει η ομάδα βόλεϊ των ανδρών.

Συγκινητικός Ανδρεόπουλος: «Κάποτε είπαμε ότι θα κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό ζωντανό - Όνειρό μου να γίνει πρωταγωνιστής στην Ευρώπη»!

Ο προπονητής της ομάδας του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην σπουδαία πρόκριση της ομάδας κόντρα στην Χόροντοκ, μίλησε για όσα κατάφεραν μέχρι τώρα προσπερνώντας τις δύσκολες στιγμές που βίωσε το συγκεκριμένο τμήμα και τόνισε πως όνειρό του είναι να δει το τριφύλλι πρωταγωνιστή.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην COSMOTE TV:

«Δύσκολο παιχνίδι. Μπήκαμε με τέτοια ενέργεια που νιώθαμε ότι δε θα μας σταματήσει τίποτε. Με καταπληκτικό σερβίς από όλους τους παίκτες πήραμε το πρώτο σετ. Αυτή η ενέργεια συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ. Έγινε μία μεγάλη κόντρα. Στο τέλος με ανατροπή και τακτικές ενέργειες πήραμε τη νίκη. Το είχαμε ονειρευθεί τα προηγούμενα χρόνια και να που το ζούμε». 

Για την αλλαγή του Ράπτη στο δεύτερο σετ: «Ήταν μία στιγμή που ουσιαστικά γυρίσαμε το σετ. Ήταν ένας σχεδιασμός τακτικής όχι μόνο για το σερβίς αλλά και για την επίθεση από την πάιπ. Μας βγήκε και είμαστε διπλά χαρούμενοι».

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις φιλοδοξίες της ομάδας:

«Έχουμε φιλοδοξία να φτάσουμε μακριά, Κάποτε είπαμε ότι θα κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό ζωντανό και το καταφέραμε, ότι δε θα αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να πέσει κατηγορία και το καταφέραμε. Είπαμε ότι θα κάνουμε και πάλι τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή, το καταφέραμε, είχαμε πει ότι θα βγάλουμε τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη. Μέχρι τώρα το κάνουμε.

Έχουμε δρόμο μπροστά μας, έχουμε και πίστη έχουμε και όραμα. Γνωρίζετε ότι το όνειρό μου είναι να δω τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή και στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.