ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Ντε Ντρις: «Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά στην Ευρώπη – Υπέροχος ο κόσμος μας»

Ο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις, μέσα από το blog του στο Panathinaikos24.gr, αναλύει την πρόκριση στους «8» του CEV Cup και αποθεώνει τον κόσμο του τριφυλλιού.

Blog - Ντε Ντρις: «Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά στην Ευρώπη - Υπέροχος ο κόσμος μας»

Αναλυτικά το blog του:

«Καλημέρα σας,

Είμαι παρά πολύ χαρούμενος σήμερα, μετά τη χθεσινή νίκη. Μπήκαμε δυνατά από το πρώτο πόντο του αγώνα. Από την αρχή τους πιέσαμε με το σέρβις μας και αυτό πιστεύω ότι ήταν το κλειδί για την πρόκρισή μας. Κάναμε πολλούς άσους και ταυτόχρονα δεν υποπέσαμε σε πολλά λάθη. Αν δεν ήμασταν τόσο καλοί στο σερβίς και τους αφήναμε να κάνουν το παιχνίδι τους, τα πράγματα δεν θα είχαν εξελιχθεί καλά για μας. Κάναμε πολύ καλή δουλειά.

Οι οπαδοί μας από την άλλη παρόλο ότι ήταν λίγοι έκανα ξανά εκπληκτική την ατμόσφαιρα. Ξέρω ότι αν επιτρεπόταν το γήπεδο θα ήταν γεμάτο. Ωστόσο όπως είπα και πιο πάνω, παρότι ήταν λίγοι αυτοί που βρέθηκαν στο γήπεδο, μας έδωσαν την ώθηση που χρειαζόμασταν.

Από την άλλη αποκλείσαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, που θα μπορούσε να φτάσει ψηλά στην διοργάνωση. Αύριο θα μάθουμε τον αντίπαλό μας στον επόμενο γύρο, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά.

Τέλος είναι εξίσου σημαντικό για τον Παναθηναϊκό ως σύλλογο το γεγονός ότι τόσο η ανδρική ομάδα βολεϊ όσο και η γυναικεία βρίσκονται στους «8» του CEV Cup.

Θα τα ξαναπούμε,

Μπραμ»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE