ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Το αποτέλεσμα δείχνει τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε το ματς» (Vid)

Στην εικόνα που είχε συνολικά η ομάδα του κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, αναφέρθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Τι απάντησε για την απόδοση των Βιτάλ και Κώτσιρα, που ήταν οι κορυφαίοι του αγώνα.

Γιοβάνοβιτς: «Το αποτέλεσμα δείχνει τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε το ματς» (Vid)

«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι. Ξέρετε πως τέτοια ματς κρύβουν… ιστορίες, αν δεν είναι σοβαρός. Και εμείς ήμασταν σοβαροί και στη διαχείριση του παιχνιδιού».

Για την απόδοση των Βιτάλ, Κώτσιρα που ήταν εκ των κορυφαίων των «πράσινων»: «Ξέρετε πως δεν μου αρέσουν τέτοιες ερωτήσεις» για να πει στη συνέχεια πως ο Βιτάλ «είχε ένα χτύπημα για αυτό βγήκε έξω στο ημίχρονο. Δουλεύει πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα, κανένας από εμάς δεν αμφιβάλλει για την ποιότητα και αγωνιστικότητα του. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί».

Για τον Κώτσιρα: «Ο Γιάννης δουλεύει δουλεύει πάντα σοβαρά και περιμένουμε πολλά αυτόν».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.244 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γενικό του σχόλιο για το ματς, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού υπογράμμισε: «Η Καρδίτσα ήταν μία ομάδα που ήρθε στη Λεωφόρο και προσπάθησε να παίξει. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε κάποιες φάσεις λόγω της ποιότητας. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που ήρθε εδώ και έπαιξε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...