ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Εκπληκτική Χαντάβα: «Μπράβο σε όλες τις γυναίκες που πλέον μιλάνε – Βγάλαμε ψυχή»! (vid)

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Εύα Χαντάβα ήταν η πολυτιμότερη για την ομάδα της μέσα πάνω στο τάραφλεξ, ωστόσο ήταν εξίσου εκπληκτική με τη δήλωσή της, μετά το φινάλε του αγώνα.

Εκπληκτική Χαντάβα: «Μπράβο σε όλες τις γυναίκες που πλέον μιλάνε - Βγάλαμε ψυχή»! (vid)

Η Εύα Χαντάβα πήρε από το χέρι τον Παναθηναϊκό όταν βρέθηκε πίσω στα σετ από τον Ολυμπιακό και με εκπληκτικό ματς, κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να φύγει το τριφύλλι από το Ρέντη με την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η αρχηγός των πρασίνων, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, θέλησε αρχικά να περάσει το δικό της μήνυμά σχετικά με την επικαιρότητα και την έξαρση της βίας κατά των γυναικών, ενώ σχολίασε και την εικόνα του τριφυλλιού στο ματς με τον Ολυμπιακό.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.541 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Αρχικά θέλω να πω ένα μπράβο σε όλες τις γυναίκες που πλέον μιλάνε. Όταν κληρωθήκαμε με τον Ολυμπιακό ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς. Μέτρησε η ψυχή και αυτός που το ήθελε παραπάνω. Καταθέσαμε την ψυχή μας στον αγωνιστικό χώρο. Δε θέλω να κάνω μεγάλες δηλώσεις αλλά πάμε για την πρώτη θέση πλέον. Τα ντέρμπι είναι ξεχωριστά ματς. Από εκεί και πέρα είμαστε πολύ δεμένη ως ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.