ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Στο δρόμο του «τριφυλλιού» η ισπανική Τερουέλ

Με την Τερουέλ θα αγωνιστεί η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού, στην προημιτελική φάση του CEV Challenge Cup.

Παναθηναϊκός: Στο δρόμο του «τριφυλλιού» η ισπανική Τερουέλ

Η Τερούελ θα είναι η επόμενη αντίπαλος που θα κληθεί να αγωνιστεί η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού για την προημιτελική φάση του CEV Challenge Cup των ανδρών.

Ο σύλλογος από την Ισπανία έκανε την ολική ανατροπή στον επαναληπτικό κόντρα στην Σπαρτάκ Μιγιάβα και η πρόκριση κρίθηκε στο χρυσό σετ. Η Τερουέλ είχε ηττηθεί στον πρώτο αγώνα με 3-1 σετ, πήρε τη ρεβάνς στην έδρα της με το ίδιο σκορ, ενώ κατέκτησε και το επιπλέον σετ που χρειαζόταν.

Έτσι, οι Ισπανοί έρχονται στο δρόμο της ομάδας του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι και τον επαναληπτικό στην ομώνυμη πόλη.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι ακριβείς ημερομηνίες των αναμετρήσεων καθώς και οι ώρες θα γίνουν γνωστές το επόμενο χρονικό διάστημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...