ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οικονόμου: «Ο Παναθηναϊκός γύρισε και κάνει πρωταθλητισμό – Έχουμε αλλάξει στάτους» (Vid)

Όσα δήλωσε ο Απόστολος Οικονόμου, μετά τη νίκη και την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Οικονόμου: «Ο Παναθηναϊκός γύρισε και κάνει πρωταθλητισμό – Έχουμε αλλάξει στάτους» (Vid)

Ο Απόστολος Οικονόμου μετά τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι «πράσινες» κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ, ενώ σημείωσε πως το στάτους του Παναθηναϊκού έχει πλέον αλλάξει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όπως λέω πάντα πρωταγωνίστριες είναι οι παίκτριες. Εκείνες αξίζουν συγχαρητήρια γιατί το πίστεψαν και γύρισαν το ματς. Κάναμε την ανατροπή παρά το γεγονός ότι είχαμε νεκρά διαστήματα, που είναι γνώρισμα μεγάλης ομάδας. Το στάτους του Παναθηναϊκού άλλαξε. Είχαμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό στο κύπελλο από το Ρέθυμνο το 2008 αν δεν κάνω λάθος και το κάναμε ξανά εδώ σήμερα.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που έπαιξε καλά αλλά εμείς παίξαμε καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε για να κάνει πρωταθλητισμό. Πρέπει να συνεχίσουμε σεμνά και ταπεινά για την κορυφή. Στο πρώτο σετ δεν ήμασταν σε καλό επίπεδο στο μπλοκ άμυνα. Αλλά αυτά τα παιχνίδια δεν τα παίζεις, τα κερδίζεις». 

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 989 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...