ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μοναδικός εκπρόσωπος στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!

Τα τμήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών του Παναθηναϊκού, συνεχίζουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είναι οι μοναδικές ομάδες που εκπροσωπούν την Ελλάδα.

Μοναδικός εκπρόσωπος στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει για τα καλά στο αθλητικό προσκήνιο και τα τμήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών διεκδικούν ανάμεσα σε άλλα ισχυρά σωματεία τη διάκρισή τους, με τα όνειρα για ευρωπαϊκό τίτλο να μην περισσεύουν.

Ο Παναθηναϊκός έχει την τύχη και την ξεκάθαρη ευθύνη για διάκριση, καθώς διαθέτει τις μοναδικές ομάδες που εκπροσωπούν την Ελλάδα στο βόλεϊ σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Συγκεκριμένα μέχρι και χθες Τετάρτη, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πλην του Παναθηναϊκού υπήρχε και ο ΠΑΟΚ –ο Ολυμπιακός έχει αποκλειστεί ήδη και στις δύο κατηγορίες-, ωστόσο η ομάδα του Δικεφάλου δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός συνέχειας.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στους άνδρες ο Παναθηναϊκός είναι ήδη στις «8» καλύτερες ομάδας του CEV Challenge Cup και θα αντιμετωπίσει την ισπανική Τερουέλ, ενώ το τμήμα των γυναικών με τη σειρά του ανήκει και αυτό στις «8» καλύτερες της αντίστοιχης διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη Λαγκούνα, με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται την Τετάρτη (26/1) στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις που έχουν δώσει ως τώρα τα τμήματα του Παναθηναϊκού

Βόλεϊ ανδρών

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 2-3 (φάση των «32»)

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 3-1 (φάση των «32»)

Χόροντοκ Ποντολιάνι – Παναθηναϊκός 1-3 (φάση των «16»)

Παναθηναϊκός – Χόροντοκ Ποντολιάνι 3-2 (φάση των «16»)

Βόλεϊ γυναικών

Οστράβα – Παναθηναϊκός 3-2 (φάση των «32»)

Παναθηναϊκός – Οστράβα 3-0 (φάση των «32»)

Παναθηναϊκός – Ερμής Οστάνδης 3-0 (φάση των «8»)

Ερμής Οστάνδης – Παναθηναϊκός 3-2 (φάση των «8»)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.