ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Οι 15 ημέρες – φωτιά του Παναθηναϊκού

Ένα από τα πολλά θετικά της πρόκρισης από το πρώτο ματς με την Αναγέννηση είναι πως δεν θα έχει ο Παναθηναϊκός και αυτό στο κεφάλι του.

Οι 15 ημέρες – φωτιά του Παναθηναϊκού

Πέρασε το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας και ο Παναθηναϊκός μπορεί πλέον να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Μέχρι να δει ποιον θα έχει αντίπαλο στα ημιτελικά Κυπέλλου και να έρθει και πάλι η ώρα γι’ αυτά. Με την πρόκληση πλέον να είναι τεράστια: ο τελικός θα είναι κάτι που θα ομορφύνει ακόμα περισσότερο τη σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε κάτι πάρα πολύ σημαντικό το απόγευμα της Τετάρτης στη Λεωφόρο: να διώξει από πάνω του το – όποιο – βάρος θα μπορούσε να κουβαλήσει στις βαλίτσες του στο ταξίδι στην Καρδίτσα. Αυτό το 4-0 που παίρνει μαζί του επιτρέπει στον Γιοβάνοβιτς να πάει με φουλ rotation στον επαναληπτικό. Ας βάλει και την ομάδα β’ που λέει ο λόγος. Δεν υπάρχει κίνδυνος.

Και είναι σημαντικό γιατί οι επόμενες 15 μέρες είναι… φωτιά για τους «πράσινους» σε επίπεδο πρωταθλήματος. Εκεί που χρειάζονται νίκες και ένα καλό σερί ώστε να αρχίσει να κοιτάζει πλέον τον ανταγωνισμό προς τα πάνω. Πως θα φτάσει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που τους είδαμε στην Τούμπα και καταλάβαμε ξανά πως δεν έχουν καλύτερες ομάδες από τον Παναθηναϊκό.

Πάνε οι «πράσινοι» στη Νεάπολη το Σάββατο για να παίξουν με τον Ιωνικό και σε μία εβδομάδα υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο. Στις 29 Γενάρη είναι το ματς με τους Αρκάδες. Τέσσερις μέρες αργότερα ταξιδεύουν στην Κρήτη για να παίξουν με τον ΟΦΗ, στις 2 Φεβρουαρίου δηλαδή και… καπάκι, στις 6 του ίδιου μήνα πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη για να παίξουν με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Τέσσερα ματς πρωταθλήματος, τα τρία εκτός έδρας, το ένα εξ αυτών ντέρμπι. «Φωτιά». Που θα μας δείξει και από τι μέταλλο είναι φτιαγμένος ο Παναθηναϊκός. Γι’ αυτό και ήταν σημαντικό να καθαρίσει την πρόκριση και να βγάλει έναν έξτρα… μπελά από το κεφάλι του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.