ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έβανς: «Να παίξουμε με σεβασμό στην ομάδα, στον κόσμο και στον εαυτό μας»

Ο Τζέρεμι Έβανς κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Κωνσταντινούπολη ενόψει του αγώνα με την Εφές, στάθηκε στην αξιοπρέπεια που πρέπει να εμφανίζει στα παιχνίδια του το «τριφύλλι».

Έβανς: «Να παίξουμε με σεβασμό στην ομάδα, στον κόσμο και στον εαυτό μας»

Ο Τζέρεμι Έβανς κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Κωνσταντινούπολη ενόψει του αγώνα με την Εφές, στάθηκε στην αξιοπρέπεια που πρέπει να εμφανίζει στα παιχνίδια του το «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέρεμι Έβανς:

«Από εδώ και πέρα θα πρέπει να παίζουμε για την υπερηφάνειά μας. Να παίζουμε δείχνοντας σεβασμό στους εαυτούς μας και στην ομάδα. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε όλα τα ματς ανεξαρτήτου της θέση που βρισκόμαστε στη βαθμολογία και να προσπαθούμε πάντα για τη νίκη.

Προσωπικά πάντα παίζω για την ομάδα, όχι για τον εαυτό μου. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει για όλα τα παιδιά. Ξέρουμε πως έχει η κατάσταση λόγω της πορείας μας στην Ευρωλίγκα και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να παίζουμε σαν μια γροθιά, ο ένας για τον άλλο. Νιώθω ότι οι συμπαίκτες μου και όλοι όσοι βρίσκονται στον οργανισμό είναι υπέροχοι άνθρωποι. Όλοι μαζί θα πολεμήσουμε εντός και εκτός παρκέ για να βελτιώσουμε την εικόνα μας».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.959 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με την πορεία του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση και το κίνητρο των παικτών, είπε ότι: «Κάποιες χρονιές πάνε έτσι, δυστυχώς. Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερες από τέσσερις νίκες, αλλά δεν μπορούμε να κοιτάζουμε πίσω μας. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά παιχνίδι με το παιχνίδι. Τώρα ασχολούμαστε με τον αγώνα απέναντι στην Εφές και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Τέλος, σε ερώτηση για τον Στέφαν Γιόβιτς, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης προ διετίας στην Khikmi απάντησε πως: «Βάσει της εμπειρίας μου, ο Στέφαν είναι ένας πολύ καλός παίκτης με ηγετικά χαρακτηριστικά. Είναι ένας εξαιρετικός συμπαίκτης που βοηθά τους υπόλοιπους να βελτιώνονται. Ευελπιστώ να μας βοηθήσει να πάρουμε νίκες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...