ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πασίγνωστη τραγουδίστρια καταγγέλει μπασκετμπολίστα για διαρροή βίντεο!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια καταγγέλλει πρώην μπασκετμπολίστα για τη διαρροή προκλητικών βίντεο και φωτογραφιών της σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου και μάλιστα με το ονοματεπώνυμό της - Ποιος ο ρόλος του πρώην συντρόφου της

Πασίγνωστη τραγουδίστρια καταγγέλει  μπασκετμπολίστα για διαρροή βίντεο!

Πολύ γνωστή τραγουδίστρια, πολύ δημοφιλής στη νεολαία στο παρελθόν, έπεσε θύμα revenge porn και αποτέλεσε έναν από τους βασικότερους λόγους που κατέρρευσε η καριέρα της. Η τραγουδίστρια καταγγέλλει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», πρώην μπασκετμπολίστα, που ήταν φίλος του τότε συντρόφου της για τη διαρροή βίντεο και φωτογραφιών της σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου και μάλιστα με το ονοματεπώνυμό της.

Ο μπασκετμπολίστας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν είναι εν ενεργεία καθώς αυτή την περίοδο εργάζεται ως υπάλληλος δημόσιας υπηρεσίας. «Όλα ξεκίνησαν από κάποια μηνύματα που έλαβα σε σελίδα που διατηρούσα για να επικοινωνώ με το κοινό μου. Εκεί ανέβασε μία φωτογραφία και προσκαλούσε τους followers μου να κάνουν like για να ανεβάσει αποκαλυπτικές φωτογραφίες δικές μου. Πίστευα ότι ήταν μια φάρσα. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι κάποιος όντως με απειλούσε μέχρι που είδα προσωπικά μηνύματα που μου είχε στείλει, στα οποία με έβριζε και μου έστελνε φωτογραφίες που είχε τραβήξει ο πρώην σύντροφός μου. Ήξερα ποιος είναι πίσω από αυτό γιατί δεν είχαμε χωρίσει με καλό τρόπο και μου έλεγε ότι θα έκανε ό,τι ήθελε με αυτές τις φωτογραφίες. Λίγες εβδομάδες αργότερα ανακάλυψα σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου ότι έχει φτιάξει προφίλ με το όνομά μου και έχει ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο και τότε καταστράφηκε ο κόσμος μου» αποκαλύπτει η τραγουδίστρια μιλώντας στον Στέργιο Σαμαρτζή.

Πηγή: reader.gr

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.456 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.