ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Στην Λεωφόρο έχει βρει τον τρόπο, το ίδιο πρέπει να κάνει και εκτός έδρας!

O Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Παναθηναϊκό που πρέπει να βρει τον τρόπο να νικάει εκτός έδρας, όπως ακριβώς κάνει όντας γηπεδούχος.

Στην Λεωφόρο έχει βρει τον τρόπο, το ίδιο πρέπει να κάνει και εκτός έδρας!

Το 4-0 επί της Καρδίτσας στο κύπελλο δεν μπαίνει σε ιδιαίτερη κριτική. Το αυτονόητο έγινε, η υποχρέωση βγήκε με συνοπτικές διαδικασίες. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι η ομάδα μπήκε με τη σωστή νοοτροπία από το πρώτο λεπτό, όπως πρέπει να μπαίνει σε όλα τα παιχνίδια είτε παίζει πρωτάθλημα, είτε παίζει κύπελλο με αντίπαλο ομάδα Β ‘Εθνικής. Η πρόκριση έχει εξασφαλιστεί και πλέον περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο στα ημιτελικά και όλων το μυαλό θα πρέπει να είναι η πρόκριση στον τελικό και η κατάκτηση του κυπέλλου ενός τίτλου μετά από 8 χρόνια!

Ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς κάθε ματς που περνάει όλο και περισσότερο πείθει τον κόσμο του και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος. Αρκεί κάποιος να δει πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού τώρα ζητάει(σωστά) την ανανέωση του συμβολαίου του Γιοβάνοβιτς, ενώ το καλοκαίρι και στην αρχή της σεζόν πολλοί τον αμφισβητούσαν. Αυτό από μόνο του δείχνει την πρόοδο, που υπάρχει στον τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός.

Στην Λεωφόρο και καλά παίζει και βρίσκει τον τρόπο να πάρει τα παιχνίδια. Εντάξει υπάρχει και η μία κακή βραδιά με τον ΠΑΟΚ, η το 0-0 με τον ΟΦΗ, αλλά γενικά η ομάδα στην Λεωφόρο σε πείθει με τον τρόπο που παίζει. Ναι δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό, αλλά μόνο και μόνο το γεγονός, ότι ήρθε ο Ολυμπιακός στην Λεωφόρο και έπαιξε ταμπούρι και δεν έκανε μία τελική στην εστία δείχνει πόσο πλέον τον υπολογίζουν τον Παναθηναϊκό σε αντίθεση με πέρυσι, που η κάθε ομάδα ήλπιζε ότι θα πάρει αποτέλεσμα.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.645 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι η ομάδα, ότι κάνει στην Λεωφόρο να το κάνει και εκτός έδρας. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ιωνικό στην Νίκαια, όπου θα είναι αίμα και άμμος. Και ο Ιωνικός είναι μία ομάδα που δύσκολα μέσα στην έδρα της την κερδίζεις. Πρόσφατα κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 3-2 και αυτό τα λέει όλα. Αν θέλει ο Παναθηναϊκός να πει ότι πάει ένα βήμα παρακάτω θα πρέπει να κερδίζει και εκτός έδρας.

Από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια τα τρία είναι εκτός με Ιωνικό, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ και το ένα με τον Αστέρα στην Λεωφόρο. Μετά από αυτά τα παιχνίδια θα ξέρουμε αν ο Παναθηναϊκός θα έχει κάνει ένα βήμα μπροστά, η θα λέμε πάλι για την αδυναμία του να κερδίζει εκτός έδρας ανεξάρτητα αν παίζει καλά.

*Στο βόλεϊ γυναικών οι κοριτσάρες πήγαν μέσα στο Ρέντη και νίκησαν με 3-2 τον Ολυμπιακό. Το ίδιο έκανε πριν λίγο καιρό και η ομάδα βόλεϊ ανδρών. Το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού το 2020 με ειρωνική διάθεση παίρνει την απάντησή του μέσα στο γήπεδο. Και μόλις αρχίσαμε….

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.